ПолзоДВОРно – Работилница за екстериорен дизайн

Красна Поляна 3, София
  • Интересувате се от планиране, архитектура, дизайн?
  • Вълнувате се от българските култура и обичаи?
  • Искате да придобиете практически знания и умения?
  • Готови сте за предизвикателството да реализирате свой проект за дизайн?
  • Търсите контакти със студенти от други специалности?

Значи сте попаднали на правилното събитие!!! 🙂

Предлагаме ви студентска работилница “ползоДВОРно”. В рамките на събитието ще получите практически знания и умения за осъществяване на проекти за градски дизайн и творчески намеси в средата и ще разработите проект за тематично обновяване двора на детска градина “Българка” в столичния район Красна поляна. Участниците ще работят в мултидисциплинарни екипи между 2 и 5 човека и ще се състезават помежду си, като най-добрият проект ще спечели възможността да осъществи своя проект със съдействието на фондация “ПОдЛЕЗНО”. За екипите, класирани на 2ро и 3то място, сме предвидили утешителни награди, а за всички участници в работилницата – сертификати за участие.

Събитието е безплатно, но регистрацията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА най-късно до 23:59 ч. 07.04.2019 г. на: https://goo.gl/forms/Wt4lQVVIfjyi7C5E3

Работилницата ще се проведе между 13 и 21 април при следната програма:

  • 13.04, събота, 10:00-17:00 ч. – лекционен модул, включващ разработване и писане на проект, финансиране на проекти, дизайн, както и посещение на Националния етнографски музей със специална беседа за българските традиции и обичаи
  • 14.04, неделя, 10:00-16:00 ч. – посещение на детската градина, придобиване на знания и умения за работа в екип, комуникационни и презентационни умения, брейнсторминг на идеи за проекта и работа по екипи
  • 15.04 – 20.04 – самостоятелна работа на екипите
  • 18.04, четвъртък, 18:00-21:00 ч. – менторска вечер, при желание от страна на екипите
  • 22.04, понеделник, 18:00 ч. – представяне на идеите пред жури и обявяване на победителите

Ако учите или сте завършили архитектура, ландшафтна архитектура, урбанизъм, дизайн, изкуство, икономика и финанси, администрация, ако имате технически познания или просто обичате да работите с ръцете си, ако имате отношение към заобикалящата ни среда и сте готови да работите за нейното подобряване – не само на теория, но и да реализирате собствените си проекти, “ползоДВОРно” е точно за вас!

Още се колебаете? Това е прекрасна възможност да покажете вашите креативни идеи и умения за планиране и дизайн, за работа в екип, за презентиране пред жури и да осъществите първия си реален проект!

Опитът показва, че, в резултат на подобни конкурси, остават трайни контакти между студентите от различни специалности, а това е безценно! След работилницата ще имате необходимите знания, практически умения и готов екип, за да създавате и изпълнявате собствени проекти в градската среда – а ние от ПОдЛЕЗНО ще ви помагаме!

Запишете се за участие до 23:59 ч. на 7 април на https://goo.gl/forms/2JwNsuKrIXdQMQJp2! Събитието е безплатно, но регистрацията е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Следете ни във Фейсбук, за да научите повече за организаторите, лекторите и журито в конкурса.

Ако се притеснявате, че нямате предварително сформиран екип – пишете коментар в събитието, за да се запознаете с другите участници. При желание от ваша страна, ще съдействаме за формирането на екипите.

Очакваме ви! 🙂

P.S.: В случай, че сте се регистрирали, но бъдете възпрепятствани да присъствате за част или за цялата работилница, МОЛЯ ДА НИ УВЕДОМИТЕ незабавно! Благодарим!

Споделете за проекта в социалните мрежи:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn