Конферентна зала 125, София ТехПарк


Този проект ни изненада!

След като направихме Стълби към науката, София Тех Парк явно останаха доволни, защото ни възложиха отговорната задача да изготвим и изпълним интериора на една конферентна зала.

Зала 125, намираща се на партерното ниво в сградата на Лабораториите е предназначена за събития и конференции и имаше нужда от освежаване. Екипът ни предложи няколко варианта за интериорно решение и позициониране на бранда на София Тех Парк.

Избраният дизайн включваше подчертаване дължината на залата чрез акцентиране на двете къси страни - предната презентационна и задната задънваща стена. Лекторите и водещите на събития вече ще имат възможността да илюстрират по-добре представянето си като рисуват директно на стената - с помощта на “вълшебната боя” Ескрео, която превръща всяка повърхност в бяла дъска. Посетителите от своя страна ще запомнят добре мястото на мероприятието, благодарение на изобразеното лого на София Тех Парк на същата стена. Задната стена на залата е обособена като син акцент в нюанса на бранда. Двете цветни равнини са обвързани чрез изображения на колоните от двете страни на входната врата - а именно логото на сградата Лаборатории и логото на София Тех Парк.

След успешното приключване на проекта, нашите приятели от парка изявиха желание да продължим съвместната си работа и през 2019 г.

Проектът се финансира от София ТехПарк (Сдружение за Научно-изследователска и развойна дейност)

Истории от конферентните зали: Технологията за изобразяване на логата включва използването на лазерно изрязани шаблони, които се прилепват към стената с помощта на двойнозалепваща лепенка. За да предпазим крехката мазилка от олющване


Конферентна зала 125, София ТехПарк

Проекти