CoSpace


The sky is no longer the limit! Това със сигурност е мотото на Илон Мъск - един от най-известните предприемачи, който не се страхува да мечтае.

Ние в ПОдЛЕЗНО вярваме, че средата е много важна за развитието на човек и може да повлияе върху неговите нагласи да бъде креативен, идеен и активен, да създава и да мечтае. Това може да се види от нашите проекти за подлези, учебни заведения, центрове за социализация и споделени работни пространства (coworking).

Co-Space е точно такъв coworking space или поне една идея за такъв. Бяхме поканени от ОИБ (Обединени идеи за България) и декана на Стопанския факултет на Софийския университет - доц. Теодор Седларски - да предложим решение за интериор на споделено работно пространство за студенти, намиращо се в сградата на факултета.

Co-Space ще се помещава на първия етаж в северното крило на сградата и ще обхваща 10 малки помещения, една малко по-голяма зала и собствен санитарен възел, обвързани от общ коридор. Замисълът е да бъде даден достъп на студенти от различни университети, които да могат да ползват пространството за работа, за създаване на собствени проекти, срещи с други студенти и създаване на мултидисциплинарни екипи.

Интериорният дизайн, който предложехме за споделеното работно пространство, е проект, който изготвихме безплатно, с надеждата да намери финансиране за своето осъществяване.

Истории от космическите интериори: CoSpace е не само co-working пространство, но и първото по рода си co-arting такова. Нашите приятели от ОИБ имат идеята да превърнат 2 от стаите в уютно и креативно споделено място за работа и творчество на артисти и художници. Стискайте палци този чуден проект да намери финансиране и да се осъществи!


CoSpace

Проекти