Bcause - интериорно пространство


Като видяха креативните неща, които правим в градската среда, нашите приятели от Фондация BCause (бивша “Помощ за благотворителността в България”) ни помолиха да впрегнем въображението си за освежаване на приемната в техния офис. Със скромен бюджет, но богат ентусиазъм направихме 3D визуализации на пространството, за да представим нашата идея. Предложихме да превърнем мрачната стая в светла, цветна и приветлива чакалня, като пребоядисаме черните метални шкафове в цветовете от новия бранд на BCause. Бяло, синьо и червено заместиха мрачното черно и създадоха един приятен кът за изчакване в офиса.

Освен шкафовете, боядисахме части от касата на вратите, сменихме счупените стъкла на вратите, сглобихме практичен шкаф за принтерите и - като малка закачка - боядисахме тръбите на парното :)

И, тъй като дизайнът е в детайлите, осигурихме рамки за снимки - за стената и за шкафовете - в същите свежи цветове и изписахме логото на BCause. Поставихме и рафтове, за да могат нашите приятели да наредят всичките си грамоти и награди пред посетителите.

Всяка намеса в интериора е ръчна изработка, изпълнена лично от екипа на ПОдЛЕЗНО, което създава една уютна атмосфера, която подхожда добре на “дома на благотворителността в България”.

Проектът е финансиран от фондация BCause.

Истории от незнайните интериори: Тъй като чакалнята е малка стая, беше важно да организираме мебелите по възможно най-компактния и удобен начин. Едно от предложенията ни беше ниско шкафче на колелца, което се прибира под големия шкаф, но, когато се издърпа напред, с помощта на възглавничка, се превръща в табуретка за сядане. За съжаление, поради недостиг на бюджета, тази идея не се осъществи.


Bcause - интериорно пространство

Проекти