Move.bg

гр. София, ул. "Сердика"

Виждали ли сте двуизмерни фигури в триизмерното пространство?

Ако не сте – можете да посетите някое събитие на Move.bg и да се насладите на нестандартния им интериор!

След като показахме творческите си умения си в подлезите и по фасадите, бяхме поканени от Саша Безуханова да помогнем с визията на споделеното работно пространство на Move.bg. Това беше първата ни интериорна намеса и бяхме много развълнувани.

Задачата ни беше да използваме установения брандинг на Move.bg в коридора на coworking-a. Те са избрали да изобразят ценностите си като символи с помощта на геометрични фигури – квадрат за “срещаме”, триъгълник за “споделяме” и кръг за “работим”.

За да бъде по-интригуващо, не нарисувахме фигурите в една равнина, ами ги пречупихме така, че част от фигурата се намира на едната стена, част от нея – на другата и част – на тавана. Задачата се усложни още повече там, където имаше врати и пространствата преминаваха едно в друго. Използвахме проектор, за да направим очертанията точни.

Ефектът, който се получи, предизвиква любопитството на посетителите, защото прилича на оптична илюзия. Квадратът, равностранният триъгълник и кръгът се виждат като такива само от определена точка – ако човек застане на друго място в коридора, вижда размазани по стените форми.

Истории из любопитните интериори: Нашите приятели от Move.bg разширяват споделеното работно пространство и изявиха желание отново да работим заедно за нов, все така разчупен и изпълнен със символика интериор. Очакваме с нетърпение продължението на този проект!

С подкрепата на:

Елате и вижте!

Споделете за проекта в социалните мрежи:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn